Följ Samhall

Röstningen till Visa vägen-priset har öppnat

Nyhet   •   Apr 05, 2019 11:06 CEST

Rösta bland nästan 500 nominerade! 

Sedan den 1 mars har du kunnat nominera de eldsjälar och arbetsgivare som gör extra mycket för att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Och nu har röstningen öppnat!

Hittills har över 1 000 personer redan använt sin röst för att avgöra vem som förtjänar att ta hem Visa vägen-priset i år. 

Rösta på dina favoriter

Är det någon annan som förtjänar att vinna?

Finns det någon annan som inte redan är nominerad som du tycker borde hyllas för sitt arbete med att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning? Då kan du fortfarande nominera dem, fram till sista april är nomineringen öppen. 

Nominera arbetsgivare och eldsjälar

Vad är Visa vägen-priset? 

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. 

Priset går till de arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, istället för till vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sin egen verksamhets bästa.

Visa vägen-priset är uppdelat på nio regioner och två kategorier, de med flest röster i varje region respektive kategori går vidare till Visa vägen-juryn som utser vinnarna.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.